Një pasuri vlerash e përzgjedhur për lexuesin e pasionuar të Letërsisë Shqipe dhe të Huaj, të Leximeve historike e filozofike. Një bilbiotekë për çdo moshë... çdo kohë...

Udhëtimi më i bukur për një fëmijë, është libri! Mirësevini në botën magjike të fëmijëve me botime plot imagjinatë, personazhe argëtues dhe ilustrime shumëngjyrëshe.

Shumëllojshmëri botimesh unike, ku do të gjeni artin e kulinarisë plot finesë, një tërësi librash dhuratë dhe kalendarë me shprehje motivuese. Dhurata e duhur për ju apo miqtë tuaj.

Aty ku nxënësit marrin dijen, aty është Ideart. Tekstet tona janë një kombinim perfekt i njohurive me artin grafik, që sigurojnë sukses në mësimnxënie dhe mësimdhënie.