Kështjella e Princeshave

Kështjella e Princeshave


ISBN 978-99281-283-8-6
Çmimi 2000 lekë
Tiranë, 2013

Në një mbretëri shumë të largët, gjendet një kështjellë madhështore në të cilën do të takoni princa kurajoz, princesha të bukura, shtriga të liga dhe zana zemërmira, por në këtë festë mungon akoma dikush... pikërisht ti ! Nxito, të gjithë po të presin të hysh në dhomat magjike të kështjellës për të përjetuar aventura emocionuese !
Kështjella e Përrallave

Kështjella e Përrallave

ISBN 978-99281-283-7-9
Çmimi 2000 lekë
Tiranë, 2013

Na ishte një herë... një aventurë e gjatë, një ëndërr. Mirë se vini në këtë këshjellë magjike, për të zbuluar aventurat fantastike të princit Tristan. Ndiqni udhëtimin e tij dhe zbuloni përmes të papriturash personazhe magjike: katallan të këqinj, shtriga ziliqare, princesha të bukura, buratin të pabindur e shumë të tjerë. Do të mundet vallë Tristani ta shpëtojë të dashurën e zemrës Marjana? Nëse je trim e hyn në kështjellë, atëherë do ta zbulosh edhe ti...