Princi i vogël

Princi i vogël

Antoine de Saint-Exupéry

ISBN 978-9928-201-45-4
Çmimi 1000 lekë
Tiranë 2018

Në këtë libër, që është një nga kryeveprat letrare më të shquara e më të dashura të shekullit XX, e gjithë poezia e Princit të Vogël është sjellë me ilustrimet e Manuela Adreanit, një artiste e zonja që të rikrijojë udhëtimin imagjinar të heroit të saj për të zbuluar universin. Me ilustrimet e saj ka përçuar gjithë magjinë e kësaj historie, që është bërë përjetësisht klasike.
Mbretëresha e dëborës

Mbretëresha e dëborës

Hans Christian Andersen

ISBN 978-9928-201-44-7
Çmimi 1000 lekë
Tiranë 2018

Gjithë magjia e kësaj përralle të mrekullueshme të Hans Kristian Andersenit është sjellë me ilustrimet mahnitëse të Manuela Adreanit.
Pinoku

Pinoku

Carlo Collodi

ISBN 978-9928-201-43-0
Çmimi 1000 lekë
Tiranë 2018

Aventurat e pabesueshme të kukullës Pinok, që ka magjepsur lexues të vegjël të panumërt anembanë botës, të përmirësuara nga ilustrimet e mrekullueshme që rrokin gjithë magjinë dhe poezinë e këtij libri klasik të përjetshëm.
Liza në botën e çudirave

Liza në botën e çudirave

Lewis Carroll

ISBN 978-9928-201-42-3
Çmimi 1000 lekë
Tiranë 2018

Liza nis të ndjekë Lepurin e Bardhë që vrapon përpara saj, dhe bie brenda në një zgavër. Është hyrja e një bote të jashtëzakonshme, ku ligjet e fizikës janë zëvendësuar me ato të fantazisë, gjithçka e përshkruar me ilustrimet e mahnitshme që japin gjithë magjinë e Botës së çudirave.