Shkolla e Njëbrirëshave - Freja dhe Mjalti

Shkolla e Njëbrirëshave – Freja dhe Mjalti

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-50-8
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Freja dhe Mjalti po shijojnë aventurat në Shkollën e Njëbrirëshave. Freja është e shkëlqyer për të shpikur gjëra, kurse Mjaltit i pëlqen të eksplorojë. Në shkollë po ndodhin gjëra të çuditshme. Kur Freja dhe Mjalti zbulojnë papritur një tunel të fshehtë dhe vendosin të hetojnë rreth tij, u duhet të përdorin të gjithë zotësinë e tyre për t’u kthyer shëndoshë e mirë...
Shkolla e Njëbrirëshave - Matilda dhe Perla

Shkolla e Njëbrirëshave – Matilda dhe Perla

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-47-8
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Matilda dhe Perla po ia kalojnë shumë bukur në Shkollën e Njëbrirëshave. Të dyja kanë shumë fantazi dhe janë më të mirat për të treguar histori. Janë partnere të përsosura! Gjatë një kampingu në pyll, Matilda, Perla dhe shoqet e tyre zbulojnë që pema më e lashtë e ishullit po e humbet magjinë e vet. Ato janë të bindura se dikush është shkaktar, por duhet ta gjejnë sa më parë, që ta ndalojnë!
Shkolla e Njëbrirëshave - Ariana dhe Pëshpëritësi

Shkolla e Njëbrirëshave – Ariana dhe Pëshpëritësi

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-48-5
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Arianës i pëlqen ta kalojë kohën te stallat e Shkollës së Njëbrirëshave dhe të kujdeset për njëbrirëshin e saj të bukur, Pëshpëritësin. Ajo shpreson që ndryshimet ndërmjet tyre të mos i pengojnë që të lidhen! Kafshët po e braktisin pyllin dhe të gjithë janë të shqetësuar. Ariana dhe Pëshpëritësi duhet të tregohen të guximshëm për t’i mbrojtur shokët e për t’i kthyer kafshët shëndoshë në shtëpi...
Shkolla e Njëbrirëshave - Roza dhe Kristali

Shkolla e Njëbrirëshave – Roza dhe Kristali

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-51-5
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Roza fluturon nga gëzimi që do të fillojë të ndjekë Shkollën e Njëbrirëshave. Nuk i pritet sa të nisë një aventurë të madhe me njëbrirëshin e saj fantastik, Kristalin! Kur harta magjike ndalon së funksionuari, Roza është e bindur që zgjidhja gjendet te një udhëtim i fshehtë për në Shpellën Rrezatuese. Por, për ta gjetur atë, ajo dhe Kristali duhet të mësojnë si të punojnë së bashku... dhe sa më shpejt!
Shkolla e Njëbrirëshave - Olivia dhe Flokëbora

Shkolla e Njëbrirëshave – Olivia dhe Flokëbora

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-49-2
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Olivia ndihet shumë e lumtur që është në Shkollën e Njëbrirëshave. Ajo shpreson që njëbrirëshja e saj, Flokëbora, ta zbulojë magjinë e saj para ditës së diplomimit! Të gjithë janë të zënë me zbukurimin e shkollës për ballon e diplomimit, por dikush përpiqet t’ua prishë festën. Olivia dhe Flokëbora janë të vetmet që mund ta shpëtojnë festën e asaj dite... dhe shkollën!
Shkolla e Njëbrirëshave - Lajla dhe Kërcimtari

Shkolla e Njëbrirëshave – Lajla dhe Kërcimtari

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-46-1
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Lajlës nuk i besohet se sa me fat është që ndodhet në Shkollën e Njëbrirëshave! Ajo e do shumë njëbrirëshin e saj energjik, Kërcimtarin, edhe pse ka frikë të kërcejë ose të vrapojë me të si të gjitha shoqet. Kur pemët rreth Liqenit Shumëngjyrësh fillojnë të vyshken, Lajlës i duhet të marrë guximin për t’u nisur me Kërcimtarin në një aventurë të rrezikshme për të gjetur zgjidhjen!
Shkolla e Njëbrirëshave - Izabela dhe Reja

Shkolla e Njëbrirëshave – Izabela dhe Reja

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-45-4
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Izabelës i pëlqen të vrapojë përqark shkollës me njëbrirëshen e saj të mrekullueshme, Renë. Asaj nuk i pritet që ajo të zbulojë fuqinë e vet magjike! Dikush i ka bërë një magji të keqe Liqenit Shumëngjyrësh. Izabela dhe Reja duhet të mësojnë që të kenë besim te njëra-tjetra, teksa nisen në një aventurë të rrezikshme që të shpëtojnë shkollën...
Shkolla e Njëbrirëshave - Eva dhe Yllka

Shkolla e Njëbrirëshave – Eva dhe Yllka

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-43-0
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Eva me Yllkën e duan shumë kopshtin e tyre të mrekullueshëm në Shkollën e Njëbrirëshave, sepse atje rritin bimët e tyre magjike. Kur zhduken luleshtrydhet, pa të cilat njëbrirëshat nuk rrojnë dot, Eva me Yllkën janë të vetmet që mund ta zgjidhin problemin. Ato duhet të gjejnë më shumë nga këto luleshtrydhe të veçanta, që magjia e njëbrirëshave të mos humbasë.
Shkolla e Njëbrirëshave - Skarleta dhe Flakërima

Shkolla e Njëbrirëshave – Skarleta dhe Flakërima

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-42-3
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Skarletës dhe Flakërimës u pëlqen shumë Shkolla e Njëbrirëshave. Ajo është vendi më i përsosur për t’u dëfryer dhe për të qenë edhe pak çamarrokë! Liqeni Shumëngjyrësh fillon të ngrijë dhe rrezikohet të mbyllet shkolla! Por Skarleta dhe Flakërima s’e durojnë dot ndarjen, prandaj vendosin të zbulojnë shkakun e ngrirjes së liqenit e të ndreqin gjithçka...
Shkolla e Njëbrirëshave - Sofia dhe Ylberi

Shkolla e Njëbrirëshave – Sofia dhe Ylberi

Julie Sykes

ISBN 978-9928-272-41-6
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2020

Sofia është shumë e lumtur që hyri në Shkollën e Njëbrirëshave. Ajo beson se Ylberi, njëbrirëshi i saj i mrekullueshëm, do të bëhet shoku i saj më i ngushtë. Kur Liqeni Shumëngjyrësh merr nuanca të çuditshme dhe magjia e njëbrirëshave fillon të shkojë keq, Sofia me Ylberin e dinë se si ta ndreqin. Por duhet të tregohen të guximshëm dhe t’i hyjnë një aventure të rrezikshme në pyll...