Një libër i vogël për Nënën

Një libër i vogël për Nënën


ISBN 978-9928-128-78-2
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Një himn kushtuar nënës
dhe cilësive të saj – dashurisë së saj
pa kushte, besimit që tregon
ndaj nesh dhe kurajës që na jep.
Një dhuratë e bukur
për një nënë të mrekullueshme.


Një libër i vogël për Babain

Një libër i vogël për Babain


ISBN 978-9928-128-77-5
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Baballarët janë njerëz plot humor.
Por një gjë është e sigurt:
ata kujdesen dhe shqetësohen për ne.
Na mbështesin në gjithçka.
Ky libër i vogël është një dhuratë
që çdo baba e meriton.


Një libër i vogël për Bijën

Një libër i vogël për Bijën


ISBN 978-9928-128-73-7
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Vajzat sjellin gëzim dhe hare.
Të gjenden në krah përherë,
për çdo moment në jetë.
Ky libër i vogël është
një shprehje mirënjohjeje
për një bijë të veçantë.


Një libër i vogël për Birin

Një libër i vogël për Birin


ISBN 978-9928-128-72-0
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Biri yt… krenaria jote…
njeriu që mëkon me dashuri.
Fjalët e këtij libri
shprehin gjithçka.
Dhe e bëjnë atë një dhuratë
të veçantë.


Një libër i vogël për Bashkëshorten

Një libër i vogël për Bashkëshorten


ISBN 978-9928-128-75-1
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Një dhuratë e vogël
me një mesazh të madh.
Është një shenjë mirënjohjeje
për bashkëshorten e shtrenjtë
dhe të dashur që ka bërë gjithçka
për bashkëshortin.


Një libër i vogël për Bashkëshortin

Një libër i vogël për Bashkëshortin


ISBN 978-9928-128-76-8
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Bashkëshortët! Në këtë libër
përmblidhen tërë sa bashkëshortet
kanë shprehur për dashurinë,
kryeneçësinë, pasionin dhe shoqërinë
e bashkëshortëve. Një dhuratë
e veçantë për njeriun e jetës.


Një libër i vogël për Motrën

Një libër i vogël për Motrën


ISBN 978-9928-128-69-0
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Motrat janë të rëndësishme!
Ndajnë gjithçka me njëra-tjetrën –
të fshehtat e fëmijërisë,
gëzimet dhe hidhërimet.
Urtësia dhe dashuria e tyre
e bën këtë libër një dhuratë të veçantë.


Një libër i vogël për Gjyshen

Një libër i vogël për Gjyshen


ISBN 978-9928-128-70-6
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Gjyshet janë burim përqafimesh
dhe gëzimesh. Ato e gjejnë
gjithnjë kohën për t’u kujdesur
dhe për të na ledhatuar.
Ato janë forca dhe energjia e familjes.
Kjo i bën aq të dashura.


Një libër i vogël për Shoqen

Një libër i vogël për Shoqen


ISBN 978-9928-128-68-3
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Shoqet të dëgjojnë, qeshin dhe
të falin, të durojnë të metat
dhe të besojnë të fshehtat –
shoqet janë të mrekullueshme!
Ky libër i vogël është një dhuratë
e veçantë për to.


Një libër i vogël Dashurie

Një libër i vogël Dashurie


ISBN 978-9928-128-71-3
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Dashuria është gjithçka – nga pasioni
i marrë te mirëkuptimi dhe butësia.
Ky libër i vogël është një himn
kushtuar dashurisë në tërë format
e saj – një dhuratë e bukur
për një njeri të mrekullueshëm.


Mirë se erdhe Bebush

Mirë se erdhe Bebush


ISBN 978-9928-128-74-4
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Një mrekulli! Një fëmijë
sapo mbërriti për të të magjepsur
dhe ndryshuar jetën tënde.
Ky libër i vogël është një dhuratë
për ngjarjen më të bukur
në jetën e çdokujt.


Për një femër të veçantë me Admirim

Për një femër të veçantë me Admirim


ISBN 978-9928-128-67-6
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2014

Një dhuratë kushtuar një njeriu të fortë –
kolegeje biznesi, një mësueseje,
një nëne, një bashkëshorteje,
dhe çdo femre guximtare të arrirë
në dashuri, përkujdesje dhe sukses