Për më të shtrenjtën “Nënë”

Për më të shtrenjtën “Nënë”


ISBN 978-9928-128-08-9
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Unë, fëmija yt – ti, nëna ime.
Dy miq përgjithmonë.
Të ulur në qoshkun tonë.


Për më të shtrenjtin “Baba”

Për më të shtrenjtin “Baba”


ISBN 978-9928-128-31-7
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Në kujtimet e fëmijërisë të shoh gjithnjë pranë meje,
duke më dëgjuar, shpjeguar dhe mbajtur në krahë…
Gjithmonë do të jesh pjesë e imja, Baba.


Për më të shtrenjtën “Bijë”

Për më të shtrenjtën “Bijë”


ISBN 978-9928-128-07-2
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Gjithçka është bërë më e ndërlikuar, do të doja
të kisha mundësi të t’i sillja gjërat sa më mbarë.
Porse tërë sa mund të bëj është vetëm kjo:
Të të jem pranë. Përgjithmonë.


Për më të shtrenjtin “Bir”

Për më të shtrenjtin “Bir”


ISBN 978-9928-128-30-0
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Nuk duhet të ëndërroj për të tuat ëndrra.
Thjesht të jap mundësinë që t’i ëndërrosh vetë.
Dhe uroj që mund të të jem sado pak ndihmë
për t’i sjellë në jetë.


Për më të shtrenjtën “Motër”

Për më të shtrenjtën “Motër”


ISBN 978-9928-128-11-9
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Krahas Festës së Nënës,
krahas Festës së Babait,
duhet të jetë edhe Festa e Motrës –
veçanërisht për një motër si ti!


Për më të shtrenjtin “Vëlla”

Për më të shtrenjtin “Vëlla”


ISBN 978-9928-128-28-7
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Jeta jote dhe e imja janë të lidhura në rrënjë.
S’ka rëndësi sesa jeta na ndryshon,
S’ka rëndësi në jemi afër apo larg,
I Shtrenjti Vëlla, i Shtrenjti Shok...


Për më të shtrenjtën "Bashkëshorte"

Për më të shtrenjtën “Bashkëshorte”


ISBN 978-9928-128-33-1
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

E dashur, kërkon të dish se çfarë kërkoj nga ti.
Dua që ta ruash të pacënuar dhe të fortë atë çfarë kemi
– njeriun që nuk është as Unë
As Ti, por Ne.


Për më të shtrenjtin "Bashkëshort"

Për më të shtrenjtin “Bashkëshort”


ISBN 978-9928-128-29-4
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Nëse dy njerëz mund të bëhen njësh – jemi ne të dy.
Nëse ka një burrë që gruaja e dashuron – ky burrë je ti.
Ndërsa jetojmë e dashurojmë me të njëjtën dashuri,
Në këtë jetë dhe në tjetrën bashkë do jemi unë dhe ti.


Për më të shtrenjtën "Gjyshe"

Për më të shtrenjtën “Gjyshe”


ISBN 978-9928-128-32-4
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

E shtrenjta gjyshe,
uroj të kem qeshjen tënde të ëmbël,
duart e tua të buta,
forcën tënde.


Për më të shtrenjtën "Shoqe"

Për më të shtrenjtën “Shoqe”


ISBN 978-9928-128-09-6
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Më je gjendur pranë sa herë kam patur nevojë –
duke më shtrënguar dorën,
duke më fshirë lotët, a duke qeshur së bashku.
Të njëjtën gjë do të bëja edhe unë për ty.


Për më të shtrenjtin "Shok"

Për më të shtrenjtin “Shok”


ISBN 978-9928-128-12-6
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Përpiqu të gjesh kohën
të bëhesh shoku i dikujt:
është udha e vetme
që të shpie drejt lumturisë.


Për më të shtrenjtën "Dashuri"

Për më të shtrenjtën “Dashuri”


ISBN 978-9928-128-05-8
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Thuaj yjet s’janë zjarr
Thuaj dielli u shua
Thuaj jeta është varr
Por mos thuaj që s’të dua.


Jetë të lumtur "Në martesën tuaj"

Jetë të lumtur “Në martesën tuaj”


ISBN 978-9928-128-27-0
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Këtu zënë fill mrekullimet!
Uroj të jetë një jetë plot mrekulli,
hare, ndjenjë dhe lumturi.


Jetë të gjatë "Bebushit tuaj"

Jetë të gjatë “Bebushit tuaj”


ISBN 978-9928-128-26-3
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Një fëmijë sjell dhurata të pafundme –
një gëzim të ri, një habi të re,
çdo ditë.


Në veçanti për ty “Gëzuar Ditëlindjen”

Në veçanti për ty “Gëzuar Ditëlindjen”


ISBN 978-9928-128-06-5
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Të uroj të zbulosh çdo ditë diçka të re,
diçka që të sjell gëzim dhe lumturi,
që jetën ta jetosh si mrekulli.


Në veçanti për ty “Të uroj lumturi”

Në veçanti për ty “Të uroj lumturi”


ISBN 978-9928-128-10-2
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Mbushe çdo ditë me rininë tënde, me shëndetin,
aftësitë, shpresat dhe ëndrrat që ke –
në fund jeta jote do të jetë një mrekulli.