Libri Bebes

Lindja, fjalët e para, hapat e parë, ditëlindjet e para, shprehjet e para qesharake dhe pushimet e para në bregdet… kujtimet dhe përshtypjet e tre vjetëve të parë sëbashku.

është Vajzë!     ISBN 978-9928-128-90-4     Çmimi 1500 lekë

është Djalë!     ISBN 978-9928-128-89-8     Çmimi 1500 lekë